Welkom en fijn dat je even de tijd neemt om te lezen wie ik ben!

Ik kan me zo voorstellen dat als jij op mijn pagina bent aangekomen en wellicht behoefte hebt aan heling maar dat je eerst graag wilt weten met wie je in gesprek gaat.

Mijn naam is Gizella. Aangenaam! In de 6 jaar die ik in Griekenland heb gewoond werd ik vaak "Gaia" genoemd.  Gaia betekent "moeder aarde" 

Door mijn energetisch werk ben ik erachter gekomen dat je zonder contact met Gaia's aardse energie weinig begint! We zijn immers 'gestrand' in een fysiek lichaam dat constant in verbinding staat met de Aarde-energie. 

Die verbinding is essentieel !

Als hooggevoelig kind voelde ik mij vaak onbegrepen en had veel last van allergieën en vluchtte later als jong volwassene in eten en het zorgen voor anderen (vooral niet voelen wat IK moest voelen) en mijn vertrek naar Kreta.

Meer en meer raakte ik de verbinding met mezelf kwijt. De signalen van mijn lichaam negeerde ik.

Mijn relatie met een narcist liep stuk, de crisis was een feit, ik had geen werk meer en moest berooid terug naar Nederland met overgewicht, financiële problemen, overspannen en ontzettend verdrietig en ongelukkig.

Kort na mijn terugkeer had ik direct veel zorg om anderen. Ik hoefde niet naar mezelf te luisteren maar kon zorgen.
Ik kreeg langzaam steeds meer angstklachten, depressieve gevoelens, onverklaarbare chronische klachten en pijnen en uiteindelijk kreeg de diagnose van de ziekte van Lyme mij op de knieën..

Voor ieder komt er een punt dat vluchten geen zin meer heeft en je de signalen niet meer kunt negeren, zo ook voor mij.
Ik moest de strijd aangaan. 
Oude patronen doorbreken, helen, loslaten, huilen, wanhopig zijn, innerlijke overtuigingen veranderen, het verleden verwerken etc. Klinkt makkelijk zo, maar zoals ieder van jullie ervaart op zijn of haar manier: het is het niet.........het is een enorme strijd met het duister in jezelf opzoek naar dat licht wie je BENT... Eindelijk leren schijnen op jezelf....

Dat kon ik niet alleen, ik had hulp nodig!

Die hulp zocht ik en ik kwam meer en meer in contact met de kracht en het licht in mezelf.

Tijdens een sessie Haptotherapie begon mijn interesse in heling en de holistische kijk op klachten.

Zowel fysieke als emotionele of psychische. Vanaf toen wist ik hoe belangrijk aanraking is. Het is een oer-behoefte en een voorwaarde om je veilig en geborgen te kunnen voelen. 

Tijdens mijn studie voor Ayurvedisch Massagetherapeut in 2013 werd dit bevestigd. Ik kwam al snel in contact met de niet geheelde thema's die volledig vastzaten in mijn lijf.
Mijn interesse in heling van lichaam en geest door het contact leggen met de essentie van wie je bent 
was niet meer te stoppen en ik ging me verder scholen zodat ik nu gebruik kan maken van verschillende therapieën en technieken:

Energetische therapie, Aura en Chakra healing, Reiki-therapie, Hypno en Regressietherapie en natuurlijk de intuïtieve massagetherapie.  

 

In mijn moeilijkste en meeste angstige periode kwam er een aardse engel op mijn pad juist op het moment dat ik het niet verwachtte. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hem mijn maatje, mijn partner en grote liefde mag noemen en we samen verder kunnen groeien in liefde en respect. Door en met hem kan ik oude patronen verder doorbreken, de liefde toelaten en me nog veel verder ontplooien.

En nu is het mijn missie JOU te helpen om weer thuis te komen bij jezelf, om je prettig te laten voelen in je lichaam, rustiger in je geest en in vol contact met je ziel, jouw ZELF! Om je te helpen oude wonden te helen, je negatieve patronen te doorbreken, om vertrouwen terug te krijgen en nieuwe energie weer te laten stromen om zo weer krachtiger en gelukkiger verder te kunnen! En...ook eindelijk de ware liefde te ontmoeten!!!! 
Dit kan op vele manieren! 

Schroom niet en neem gerust contact met mij op, dan kunnen we samen ontdekken wat er op dit moment het beste bij jou past...

Wie goed voor zichzelf zorgt, is een geschenk voor de ander