Wil je meteen de volledige energetische ervaring? Kies dan voor een 2 in 1 ervaring! 
Een persoonlijke reading  en naderhand een healing.
Op deze manier kan je na ons gesprek extra genieten van de uitwerking ervan door een healing meteen aansluitend. Na de reading en kaartlegging zal ik mij net als bij de afstandshealing, volledig afstemmen op jouw wezen.

Bij de pagina afstandhealing kan je lezen hoe dat in z'n werk gaat.


Een volwaardige behandeling vol nieuwe inzichten, handvatten, transformatie en vernieuwde energie!


Een reading is het lezen en helder waarnemen van de energie en de informatie hierin verwoorden naar jou. Het maakt bewust en geeft helder inzicht in je eigen levensproces en situatie. Tijdens een persoonlijke kaartlegging en reading stem ik mij af op jouw energieveld, en vorm ik mij intuïtief een beeld van wat er op energetisch niveau speelt. Dit wordt een Reading genoemd.
Zonder oordeel verwoord ik wat iemand in essentie doet of waar iemand mee bezig is.
Samen verkennen we het beeld wat ik schets en toetsen het aan wat jij erin herkent. Je kunt zo meer duidelijkheid krijgen over jezelf, over het hoe en waarom van obstakels die je tegenkomt, over je doeleinden en de manier waarop je die probeert te verwezenlijken. 
Een reading gaat over jezelf, partners, werk en gezondheid en heeft vaak een diep gevoelde werking.
Er kan veel in gang worden gezet en de effecten kunnen nog lang merkbaar zijn. 

Door de krachtige combinatie van een persoonlijke kaartlegging tijdens de reading en ons gesprek, komen we tot diepere lagen, mooie inzichten en krijg je een beeld van wat je kunt gaan verwachten. De healing achteraf maakt het voor jou helemaal af! De werking zal zeker voelbaar zijn. 

Een kaartlegging is geen uitspraak van het noodlot maar geeft inzichten in je relatie, je werk, je levenspad zoals het op dat moment is.
Door je anders op te stellen kun je wellicht de loop der dingen beïnvloeden of veranderen doordat je bewuster keuzes gaat maken en je eigen ontwikkeling hier in kan gaan zien. Door gebruik te maken van de orakelkaarten stel je jezelf open voor innerlijke wijsheid en kun je leren daarop te durven vertrouwen. Bij het leggen van kaarten stem ik me af op jouw energie en uit mijn onderbewuste kies ik dan voor jou de kaarten.
Er zullen altijd kaarten getrokken worden die op dat moment bij jouw energie passen.

 

Uitgebreide persoonlijke Reading + Afstandshealing € 70,-