Energetische behandelingen verlichten stress gerelateerde klachten en brengen ontspanning!

 

Werkelijk alles in onze wereld en kosmos is energie. Vaak houden wij emotionele energie onbewust vast of we ontkennen of onderdrukken deze energie. Op deze manier ontstaan er blokkades. Energie die niet stroomt uit zich meestal in fysieke klachten zoals spanning, overprikkeling, pijn, slecht slapen, hoofdpijnen, hoge spierspanning, depressieve gevoelens, onrust en angst.


Een energetische behandeling herstelt jouw natuurlijke energiestromen waardoor er direct meer ontspanning ontstaat!

 

Veel mensen vinden het prettig om in hun eigen omgeving te zijn. 
Voor een energetische connectie hoef ik mezelf alleen af te stemmen op jou. Ik zal je helpen helen met de aanwezige universele liefdesenergie.

Het kan zijn dat pijnklachten verlicht worden, je stemming verbetert en dat je lijf en hoofd meer tot rust komen.

 

Tijdens de kaartlegging en reading komen we samen tot mooie inzichten en kan er veel getransformeerd worden!

 

~Wat betekent het begrip healing?~

 

‘Healing’ betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’. Helen betekent niet dat je gebroken bent ook al voelt het misschien zo.
Helen is opzoek gaan naar de heelheid die je al bent maar in de loop van de tijd verloren bent geraakt door de omstandigheden en conditioneringen.

Een mens bestaat uit lichaam, geest en ziel en is daardoor een multi-dimensionaal wezen. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld dat in zijn verschillende dimensies en energie frequenties alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren, zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades.

Met een healing op afstand kan ik je helpen deze verstoringen en blokkades op te ruimen en jou weer beter te laten stromen ! 

 

Samen kunnen we jouw energie weer laten stromen en jouw zelfhelende vermogen weer aansturen en aansterken in lichaam en geest zowel door een gesprek telefonisch als online of via een healing.
Het doel is lichaam en ziel weer in balans te krijgen. Dit kan op vele manieren.