~Afstandshealing+persoonlijke Engelenkaart~

Een healing is altijd een samenwerking, een samenspel. Hoe meer opening er is, hoe meer er kan gebeuren. Een healing op afstand werkt optimaal als je makkelijk kunt openen en ontspannen. Ook het toelaten van emoties als deze opkomen tijdens of na afloop van de healing is heel bevorderlijk.

Veel mensen vinden het prettig om in hun eigen omgeving te zijn. Het mooie is dat een healing hetzelfde werkt op afstand. Voor een energetische connectie hoef ik mezelf alleen af te stemmen op jou. Ik zal je helpen helen met de aanwezige universele liefdesenergie.
Het kan zijn dat pijnklachten verlicht worden, je stemming verbetert en dat je lijf en hoofd meer tot rust komen. Door een healing kun je je lichamelijk, emotioneel en geestelijk stabieler en gezonder voelen of voel je dat je meer bij jezelf bent.
Oude trauma's kunnen geheeld worden. In de sessie maak je contact met de energie van je eigen hart. Je kunt bij mij een gewone afstandshealing aanvragen via het menu of een afstandshealing waarbij ik tijdens mijn afstemming op jou ook een mooie Engelenkaart
speciaal voor jou zal trekken. 
Deze boodschap zal ik jou na de healing via mail toesturen met foto en uitleg!