~Alles is energie~

Je fysieke lichaam is energie, je emoties, je gedachten, alles is energie.
Als je je goed voelt en gezond bent is je energie stromend, alles zit op de juiste plek en is in balans.
Als je ziek bent, pijn hebt of ongemak ervaart, of dit nou van emotionele, mentale of fysieke aard is, zijn er verstoringen in je energie.
Een healing is altijd een samenwerking, een samenspel. Hoe meer opening er is, hoe meer er kan gebeuren. Een healing op afstand werkt optimaal als je je makkelijk kunt openen en ontspannen.
Ook het toelaten van emoties als deze opkomen tijdens of na afloop van de healing is heel bevorderlijk.

 

Veel mensen vinden het prettig om in hun eigen omgeving te zijn. Wellicht ben je niet in staat om op locatie te komen door fysieke of emotionele ongemakken. Het mooie is dat een healing hetzelfde werkt op afstand. Voor een energetische connectie hoef ik mezelf alleen af te stemmen op jou. Ik zal je helpen helen met de aanwezige universele liefdesenergie.
Het kan zijn dat pijnklachten verlicht worden, je stemming verbetert en dat je lijf en hoofd meer tot rust komen. Door een healing kun je je lichamelijk, emotioneel en geestelijk stabieler en gezonder voelen of voel je dat je meer bij jezelf bent.
Oude trauma's kunnen geheeld worden. In de sessie maak je contact met de energie van je eigen hart.

Afstandshealing €  30,-

~Wat kan een Healing voor jou doen?~

*Het vermindert stress & spanning.

*Het bewustzijn wordt helderder.

*Het immuunsysteem wordt versterkt.

*Er ontstaat meer innerlijk rust en vrede.

*Je persoonlijke energieniveau wordt verhoogd.

*Oude blokkades (zelfs op diepere niveaus) kunnen naar de oppervlakte komen en het proces van innerlijke healing wordt gestart.

*Inzichten via dromen en/of intuïtie komen naar voren.

*Chakra’s worden gereinigd en opgevuld.

 
~Wat moet ik dan doen?~ 
 
Voorafgaande aan de healing vul jij het contactformulier in. De foto is nodig om de energie goed te kanaliseren. Verder hoef je alleen te ontspannen en jezelf open te stellen op het afgesproken tijdstip.
Je zoekt een rustige plek en een houding waarin je je kunt ontspannen. Je stelt jezelf open om de energie te ontvangen. Meer is er niet voor nodig! Ik zal in een speciale healing meditatie gaan en mij afstemmen op jouw wezen en jou de energie sturen die voor jou beschikbaar is. 
Het geeft je altijd inzichten.
Vertrouw erop dat het jouw persoonlijke inzichten zijn die jij nodig hebt op dat moment.
 
 
 
Ga mee in de energie...
Durf te ontvangen...
Durf los te laten....
Durf te vertrouwen...