HELAAS ZIJN DE MASSAGEBEHANDELINGEN TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR! 

Voeten!!
We staan al sinds we kunnen lopen op onze voeten, maar ze krijgen verreweg de minste aandacht! Zonde!
Want onze voeten staan in directe verbinding met alles in ons lichaam. Voetreflex massage is een therapievorm die preventief en therapeutisch kan werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hoofdpijn, hormonale klachten, darmklachten, algehele vermoeidheid, vocht vasthouden, depressies en bijvoorbeeld pijnklachten die niet rechtstreeks te masseren zijn.


Een voetreflex massage is behalve effectief ook vooral heel ontspannend. Voeten dragen je de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten kan het hele lichaam gemasseerd worden.
Voetreflexologie is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones die onder de voeten liggen, om zodoende in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) die voor klachten zorgen, kunnen zo door massage van de voeten opgeheven worden.

De voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Deze vorm van drukpuntmassage zorgt voor een algehele welbevinding van het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding van onze bloedvaten. Dit heeft als gevolg dat afvalstoffen beter naar uitscheidingsorganen kunnen worden vervoerd. 

 

Heb jij behoefte aan een zeer rustgevende behandeling voor lichaam en ziel terwijl je voeten met liefde worden behandeld?
Of gun jij iemand een heerlijk verzorgd moment voor zichzelf? Dan is dit het perfecte geschenk!

 

Voetreflexmassage €  25,- ± 30 min