Marieke

Gizella is meer dan een coach, zij creëert heel snel een veilige omgeving in de chat. Zij voelde mijn onderliggende pijn, en heeft mij meer kunnen helpen in een korte tijd dan professionele hulp dat heeft kunnen doen. Ik begreep mezelf en mijn emoties voor een lange tijd niet, en Gizella heeft daar doorheen geprikt en mij het gevoel van zelfvertrouwen en zelfliefde gegeven, iets wat ik heel lang kwijt was. Ik zal voor altijd dankbaar zijn wat Gizella mij heeft laten inzien. Gizella geeft de harde waarheid en tools mee zodat ik zelf kan werken aan mijn eigen heling. Zij verbloemt niks, ik houd van de manier hoe zij het bij de kern houdt. Geen onzin erom heen, ze is snel met typen en kijkt recht door de façade heen. 

Mandy

Ik ervaar Gizella als een frisse wind met een vlotte en energieke schrijfstijl naast dat zij steeds scherpere heldere waarnemingen lijkt te hebben naarmate ze mij langer kent. Ik vind haar bijzonder fris, opgeruimd, vrolijk, warm en intelligent in het contact!

 

 

Shanti

Zonder dat ik iets zei wist ze meteen over wat het ging . Ze heeft een duidelijk antwoord op je vraag . Ze stel je gerust en luister aandachtig wat je zeg , ze is oprecht ook als ik berichten niet zijn wat je wil horen. Eerlijk, dat vind ik heel belangrijk. Een liefdevol contact en duidelijk en concreet.

 

Daisy 

Kort maar krachtig gezegd is Gizella de beste die er is! Jarenlang heb ik met veel onrust rondgelopen... Gizella wist al langer wat ik nodig had maar ze gaf mij tijd om dit zelf te beseffen. Gizella heeft mij een enorm verrijkend, mooi en emotionele reading gegeven. Niemand die mij raakt zoals zij, als ik er weer aan denk word ik weer een beetje emotioneel. Gizella, ik kan jou niet genoeg bedanken hoe je mij met mijn ziel en liefde weer compleet hebt laten voelen... oprecht geen therapiesessie die ik persoonlijk heb ervaren heeft zo veel effect gehad als deze ene reading.
We zijn nu een week verder en ik voel me nog steeds weer zoals mezelf, wat ik zo enorm lang heb gemist.
Ik ben normaliter erg gesteld op mijn privacy, maar dit verhaal moest ik delen.
Bij Gizella is het no nonsense, hoe pijnlijk de waarheid ook is, ze communiceert alles met oprechtheid en liefde, en ze typt trouwens enorm snel. Ik ben nog steeds enorm onder de indruk hoe mooi en inspirerend deze reading was, many thanks Gizella!

Miranda

Ik heb een super leuk, energiek en constructief gesprek gehad met Gizella. Voor nu genoeg stof tot nadenken, maar ik kom zeker nog een keer bij je terug voor een consult!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Lisanne

Wauw wat een mooi consult heb ik ontvangen! Heel erg bedankt. Het is uitgebreid en je hebt echt de tijd genomen om al mijn vragen duidelijk te beantwoorden. Heel fijn om te horen dat mijn toekomst mooi wordt en dat jij er 100% vertrouwen hebt! Ik kijk uit naar je voorspellingen ❤️

 

Yvette

Gizella is spot on, weet direct waar het over gaat zonder iets gezegd te hebben. Ze is eerlijk, warm en empatisch en met humor geeft ze je de antwoorden. Ze gaf me kracht en steun om door te gaan in een aantal bijzondere gesprekken ben ik nu daar waar ik moet zijn. 😘

 

Claudia

Het was een echt een lief en mooi gesprek , met daarin genoeg tijd om uitleg te geven en te ontvangen. Had echt een veilig gevoel. De antwoorden sloten echt aan op mijn vraagstuk dus dat was erg fijn. Heel erg bedankt voor deze reading!

 

Wendy

Lieve Gizella , je hebt zo'n mooie reading gedaan: je voelde alles heel goed aan en was heel lief en oprecht!! Dank je lieverd!❤️

 

Karin 

Vanaf de eerste paar woorden die we met elkaar spraken was het raak. De juiste woorden op het juiste moment. In 1 keer was alles me duidelijk. Nu nog de uitdaging aan om los te komen. En deze uitdaging ga ik aan, maar niet alleen.... dit ga ik doen met hulp van Gizella. Want alleen gaat dit me niet lukken. Heb er alle vertrouwen in, ook soms niet maar dit ligt aan mij. Gizella weet me elke dag de juiste kracht en doorzettingsvermogen te geven door alleen maar de juiste woorden te zeggen. Geeft mij zelfvertrouwen want die was ik totaal kwijt. Tot laters gizella !! ❤️

 

Monique

Ze is zo doortastend en eerlijk! Door de chat met Gizella ben ik weer in mezelf gaan geloven. Ik merk hoe veel er in korte tijd is veranderd. Ik ben gaan geloven in wat ik waard ben. Door haar hulp heb ik leren loslaten, vertrouwen en geloof ik in al het mooie wat ik nog ga aantrekken! Dankjewel lieve Gizella en ik kom zeker bij je terug!! 

 

Natasja 

Ik heb bij Gizella een sessie gehad en wat een geweldige vrouw is zij. Heel nuchter en duidelijk en ze raakt de juiste plekken aan. Ze geeft eerlijk en lief antwoord op gevoelige situaties waardoor je je misschien wel even verdrietig voelt maar waardoor je ook een duidelijk inzicht krijgt. Ik voelde me zo goed bij haar alsof ik haar al jaren ken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet had verwacht. Haar foto trok me aan en jeetje wat zaten we op 1 lijn. Lieve Gizella als ik je nodig heb weet ik je te vinden!!! Heel veel liefs Natasja

 

Joyce 

Ik heb echt een super leuk gesprek gehad! Gizella was heel duidelijk,eerlijk,lief! Ze heeft me iets heel moois duidelijk gemaakt! En ben haar daar dankbaar voor!

 

Francoise 

Gizella merkt wat er aan de hand is zonder dat ik een duidelijke vraag heb gesteld. Erg goed gesprek, nogmaals bedankt!

 

Inge

Heerlijk voelde het. Meteen een klik. Voel me opgelucht en begrepen. Ga zeker snel weer chatten!

 

Susanne

Lieve Gizella:-), Ik vind je een hele fijne en vrolijke gesprekspartner. Die veel handvaten aanreikt en je een heldere kijk geeft! Je gaf ook snel en uitgebreide antwoorden. Blijf doorgaan met het volgen van je mooie weg:-). Heel erg bedankt voor het fijne, leuke en leerzame gesprek! Warme groetjes en een glimlach, Susanne

 

Melissa 

Door dit consult ben ik weer even met mijn voetjes op de grond gezet. Zij heeft veel rake dingen gezegd die mij weer aan het denken hebben gezet. Op een hele positieve manier. Ik heb vertrouwen in de toekomst. Dank je wel Gizella voor het fijne gesprek.

 

Annalies 

Het is fijn dat Gizella naar je luistert. Ze geeft mij vertrouwen en geeft inzichten en adviezen waar ik weer mee verder kan.

 

 Daisy 

Ik kreeg snelle reactie terug elke keer. En ze wist goed te voelen bij de foto. Bij haar had ik het gevoel dat ze weet wat ze doet en ze was direct. Heel fijn gesprek was het en met haar tip ga ik zeker aan de slag. Het was net wat ik even nodig had.

 

 Rignelma 

Het heeft mij inzicht en bevestiging gegeven. Met name bevestiging. Erg prettig gesprek.

 

 Anne 

Gizella is echt een hele fijne consulent om mee te praten. Ze is onwijs empathisch, doorziet situaties heel goed en is duidelijk, lief, maar ook recht voor z'n raap wanneer het nodig is. Aan haar advies heb ik onwijs veel gehad en ze heeft meerdere zaken voor me kunnen bevestigen.
Dat had ik echt even nodig. En wat ook fijn is: ze tikt snel!

 

Dominique

Gizella heeft mij een geweldige reading gegeven! Het was geen standaard "hoi, hoe kan ik jou helpen" chat, ze is trouwens ook vingervlug met typen, heel fijn! Gizella voelde mijn energie gelijk aan, ze wist mij antwoorden te geven op vragen die ik haar nog niet eens had gesteld, wow. Ik raad haar sterk aan voor anderen, ze heeft mij enorm veel geholpen met deze reading. Ik weet zeker dat veel andere mensen haar energie, lieve en voorál eerlijke manier van communiceren kunnen helpen. Het is een toppertje, Gizella, hartstikke bedankt! 

Tanja

Ik heb een heel fijn gesprek met Gizella gehad. Ze is ontzettend lief, to the point en typt heel snel. Ook nog een goede oefening van haar gekregen. Dank je wel XX

 

 Daniëlle 

Ze is rustig en eerlijk, vuld je antwoord aan En laat ook merken dat ze er daadwerkelijk is en contact wil leggen.
Ze is heel aardig en voelde me al geholpen en de chat was nog niet beëindigd

 

 Sharivjenka 

Superfijn gesprek. Ze zei rake dingen! En ze typt ook echt razendsnel wat een groot plusplunt is!

 

 Laura 

Ik heb Gizella per email geconsulteerd en echt een heel fijn antwoord gekregen wat voor mij helemaal goed en juist voelt. Moeilijk voor mij maar waar: los laten. Erg van toepassing op de kwestie die mij bezighoudt. Veel dank, Gizella!

 

Anoniem

Gizella, je voelde precies hoe ik mij voel op dit moment , je gaf mij hoop dat ik goed bezig ben . Dank u daarvoor.

 

 Ann 

Meer duidelijkheid gegeven over mijn situatie!

 

 Sonali 

Het deed deugt om eindelijk de juiste raad te krijgen!

 

 Els 

Gizella is recht voor de raap. Ze kon mijn ex heel goed lezen. Geeft de juiste feedback. Een schat van een vrouw.😘

 

 Ann 

Gizella sloeg de spijkers op zijn kop! Zeer goed medium!

 

 Sjuirenneth 

Ze zat onmiddellijk in het verhaal..sterk!

 

 Liesbeth 

Gizella zei in korte tijd hele rake dingen. Ik heb er echt iets aan gehad! Mijn gevoel werd bevestigd maar ik werd daarnaast ook wel met de realiteit geconfronteerd... Fijne ervaring!

 

 Marlous 

Ja, heeft me meer inzicht gegeven. Ik hoop snel weer eens met Gizella te chatten.

 

 Sylvia

Duidelijk, helder, en goede uitleg!

 

 Cor 

Gizella heeft me super goed geholpen, alles klopte gewoon. Weet nu waar ik mee aan de slag moet!

 

 Suzanne 

Het was een erg fijn gesprek om te voeren!

 

 Christina

Geeft oprechte informatie. Slaat spijker op de kop en zegt precies zoals dingen hebben voorgevallen in het verleden.
Daarnaast geeft zij inzichten waar je verder mee kan en waar je beeld ook anders wordt in positieve zin.
Zeker aan aanrader om een reading van haar te krijgen!

 

 Annoniem 

Ze heeft me heel goed advies gegeven en zelfs wat energie gestuurd.

 

 Diana 

Duidelijk en fijn mijn gevoel werd bevestigd! Bedankt Gizella!

 

 Samantha 

Super lieve vrouw die mij precies vertelde wat er aan de hand was, had hier nog nooit over na gedacht. Echt aan te raden! Bedankt Gizella! 

 

 Nynke 

Ze zei precies hoe het was en is. Echt top. Zonder dat ik van te voren gegevens heb moeten achterlaten.

 

 Marianne 

Gizella is echt een topper!! Wist alles meteen precies te benoemen, echt super!!! Echt een top gesprek!! Kreeg er volle bak energie van, dank je wel!

 

 Jeanette 

Gizella sloot direct aan, fijne persoonlijkheid om mee te praten. Nog fijner gesprek, open, eerlijk en duidelijk. Ze heeft me vertrouwen gegeven en handvatten hoe nu verder. Ik zou zeker vaker een gesprek met haar houden. Dank je wel.

 

 Marloes

Superleuk en positief gesprek gehad met haar. En ze begon ook over iets waar ik helemaal niet na gevraagd had wat klopte.

 

 Yvette 

Gizella heeft me heel goed geholpen en het was heel fijn om met haar te praten. Ze liet me inzien dat we allebei fouten maken en daar samen uit moeten komen. Ze heeft me laten zien dat ik heel veel voor deze man beteken en na haar advies uitgevoerd te hebben had ik vandaag al een klein succesje in handen.

 

Johanna 

Ik ben nog steeds onroerd door de reading met Gizella. Ze heeft me weer vertrouwen gegeven in mezelf en de toekomst. 
Ik zat al jaren vast en kwam geen steek verder met mijn psycholoog. Dankzij de reading en healing van Gizella voel ik me veel sterker en weet ik dat het weer beter zal gaan. Een Reading is geen overbodige luxe maar een noodzaak als je vast loopt! Dankjewel lieve Gizella voor je steun en toeverlaat! 

 

 Bianca

Altijd fijn om even bevestiging te ontvangen. Een reading voor jezelf is altiijd net wat onzuiverder vind ik. Dus dan is dit wel fijn.

 

 Chantal 

Lief mens! Fijn mee gekletst. Ze is oprecht!

 

 Roshan 

Treffende antwoorden op mijn vragen en goede tips om het te verbeteren!

 

 Inez 

Fijn en eerlijk advies. Voelde echt een persoonlijke band, erg prettig!

 

 Lamarche 

Heel fijn en verhelderende chat. Kwam meteen tot de kern en geeft me zoveel meer inzicht. Helaas waren de credits op, maar kreeg voldoende informatie gelukkig. Weet nu weer waar ik me op mag richten. Ben daar dankbaar voor.

 

 Nicolle 

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met gizella, ik voelde mij gelijk op mijn gemak en ze wist precies te vertellen waar ik bewust en onbewust mee bezig ben. Ik heb dankzij gizella weer wat meer rust in mijn hoofd!

 

 Rowen 

Een hele prettige snelle chat. De bevestiging gekregen waar ik mee zat. Een lieve rechtvaardige vrouw.

 

 Shirley

Wauw. Zojuist een gesprek gehad met Gizella, een hele fijne chatsfeer! Ze wist gelijk wat mijn vraag was zonder dat ik deze hoefde te stellen. Ze gaf mij een bevestiging van mijn onderbuikgevoel. Gizella hield het gesprek met mij zoals ik het nodig had, sloeg de spijker op zijn kop en motiveerde mij om aan de slag te gaan met mezelf. Ik kom zeker terug om vaker met haar te chatten. Bedankt Gizella!

 

 Melissa 

Gizella, stelt zich als mens-mens op, is ontzettend empatisch en kan haar inzichten heel goed en begrijpelijk doorvertalen en vooral, dat ik het zelfbewuste kan begrijpen. Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik haar ben.

 

 Maya 

Heel erg tevreden met Gizella! Ze heeft een liefdevolle rustige benadering, hele fijne vrouw om mee te praten. Ze helpt mij om weer in mijn kracht te komen en om mijn gedachten te ordenen. Ze voelt heel zuiver in op personen en situaties!  ik kom bij haar terug.
Positieve boost na de chat. Thx lieve Gizella! 

 

Adrie

Dank je wel Gizella voor je luisterd oor, advies en alles wat je door mocht geven aan me. Heb weer handvaten om verder te gaan.

 

 Colinda 

Zij is super duidelijk en draait er niet om heen. En ze weet hoe ze iemand weer kan upliften! ! Super goed!

 

 Vivianne

Zeer fijn gesprek!

stuur hieronder jouw ervaring!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.