Ben je benieuwd naar de boodschap die het Universum op dit moment voor jou persoonlijk heeft?
Heb je een specifieke vraag hoe met een situatie om te gaan?
Heb je behoefte aan een boodschap speciaal voor jou?

Ik stem mij af op jouw energie en trek een kaart voor jou. Ik hoef niet te weten wat je eventuele vraag is. Wel ontvang ik graag per mail of app een foto zodat ik mij nog beter op jouw energie kan richten. De kaart zal een boodschap bevatten voor de dag, of duidelijkheid geven over je vraag of situatie. Hierna zal ik jou een uitgebreide mail sturen met jouw persoonlijke kaart met foto en uitleg en wat ik eventueel nog meer door mocht krijgen tijdens het afstemmen. 

Trek snel een kaart van het deck "de helende kracht van Universele liefde"! 

Veel van wat er in ons leven gebeurt, wordt niet bewust door ons geregistreerd. We streven naar geluk en voldoening, maar verliezen tijdens al dat zoeken soms uit het oog wie we werkelijk zijn en wat er echt toe doet. Deze inspirerende orakelkaarten houden je een spiegel voor die je lat zien wat je precies voelt en denkt. Richt je vragen tot de helende kracht van de Universele Liefde en krijg inzicht in wat er op een dieper niveau in jouw ziel leeft. 
Ben je benieuwd naar de boodschap die deze helende en liefdevolle kaart op dit moment voor jou persoonlijk heeft?
Heb je een specifieke vraag hoe met een situatie om te gaan?

Ik stem mij af op jou en trek een kaart. 

Ik hoef niet perse te weten wat je eventuele vraag is, het mag natuurlijk wel. Graag ontvang ik na aanvraag van de kaart legging een foto per mail of app van jou waar je ogen duidelijk zichtbaar zijn om me nog beter af te stemmen op jouw wezen! 
De kaart zal een boodschap bevatten voor de dag, of duidelijkheid geven over je vraag of situatie. Laat het op je inwerken en ontvang deze helende boodschap van Liefde! 

 

Door een bedrag van 8,50 over te maken naar rekeningnr: NL78 INGB 0008 7989 41 en het onderstaande formulier in te vullen
zal ik binnen 24 uur na betaling de persoonlijke kaart voor jou trekken en stuur ik je een mail met de getrokken kaart en haar boodschap aan jou!