De meeste van de vragen gaan over de liefde....


Ben je benieuwd naar de boodschap omtrent de liefde die de Engelen op dit moment voor jou persoonlijk hebben?
Heb je een specifieke vraag hoe met een situatie om te gaan?
Heb je behoefte aan een liefdes boodschap speciaal voor jou?

Ik stem mij af op jouw energie en trek een kaart voor jou. Ik hoef niet te weten wat je eventuele vraag is, het mag natuurlijk wel!
Hierna zal ik jou een uitgebreide mail sturen met jouw persoonlijke kaart met foto en uitleg en wat ik eventueel nog meer door mocht krijgen tijdens het afstemmen op jouw foto. 

 

Trek snel een kaart van het deck "Engelen & Romantiek"! 

 

De Boodschappen van de Engelen & Romantiek helpen je met de keuzes die je in het dagelijkse leven omtrent de liefde maakt.
Wil je meer inzicht in jouw liefdesleven? Wil je weten wat jou te wachten staat op liefdesgebied? Aarzel dan niet en laat mij een persoonlijke liefdesboodschap voor jou trekken! 


Ik stem mij af op jou en trek een liefdes boodschap/kaart voor jou. 


Ik hoef niet perse te weten wat je eventuele vraag is, het mag natuurlijk wel.
De kaart zal een boodschap bevatten voor de dag, of duidelijkheid geven over je vraag of situatie. Laat het op je inwerken en ontvang de liefdevolle boodschap van jouw engelen! 

Door een bedrag van 8,50 over te maken naar rekeningnr: NL78 INGB 0008 7989 41 en het onderstaande formulier in te vullen
zal ik binnen 24 uur na betaling de persoonlijke kaart voor jou trekken en stuur ik je een mail met de getrokken kaart en haar en mijn boodschap aan jou!