Ben je benieuwd naar de boodschap die het Gaia Orakel op dit moment voor jou persoonlijk heeft?


Heb je behoefte aan een boodschap speciaal voor jou? 

 

Ik stem mij af op jouw energie en trek een kaart voor jou. Ik hoef niet te weten wat je eventuele vraag is. De kaart zal een boodschap bevatten voor de dag, of duidelijkheid geven over je vraag of situatie.

Hierna zal ik jou een uitgebreide mail sturen met jouw persoonlijke kaart met foto en uitleg en wat ik eventueel nog meer door mocht krijgen naar aanleiding van jouw foto.

Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt. Zij begeleidt je en geeft je heling en vrede. Vergeet echter niet, dat haar liefde en begeleiding niet beperkt zijn tot de afbeeldingen en de tekst van deze kaarten. Gaia's bezielde aanwezigheid kan op vele manieren worden ervaren, en haar wijsheid kent vele vormen - bijvoorbeeld via de eerste woorden die je leest als je een willekeurig boek openslaat, of via een mededeling op een verkeersbord of in een reclame. Haar hulp kan zelfs ook komen in de vorm van een blokkade, een belemmering, waardoor je leven in een heel andere richting wordt geleid. Het kan komen via een toevallige ontmoeting, via een vriendelijk gebaar van een vreemde, of via een lied dat je hoort. Haar begeleiding is altijd overal om ons heen.  

De kaart zal een boodschap bevatten voor de dag, of duidelijkheid geven over je vraag of situatie. Laat het op je inwerken en ontvang Gaia's energie!

 

Door een bedrag van 8,50 over te maken naar rekeningnr: NL78 INGB 0008 7989 41 en het onderstaande formulier in te vullen,
zal ik binnen 24 uur na betaling de persoonlijke kaart voor jou trekken en stuur ik je een mail met de getrokken kaart en haar boodschap aan jou!