Ben je benieuwd naar de boodschap die de Engelen op dit moment voor jou persoonlijk hebben?
Heb je een specifieke vraag hoe met een situatie om te gaan?
Heb je behoefte aan een boodschap speciaal voor jou?

Ik stem mij af op jouw energie en trek een kaart voor jou. Ik hoef niet te weten wat je eventuele vraag is. De kaart zal een boodschap bevatten voor de dag, of duidelijkheid geven over je vraag of situatie. Hierna zal ik jou een uitgebreide mail sturen met jouw persoonlijke kaart met foto en uitleg en wat ik eventueel nog meer door mocht krijgen tijdens het afstemmen. 

 

Trek snel een kaart van het deck "Boodschappen van de Engelen"! 

 

Welke boodschap hebben de engelen jou vandaag te geven? De Boodschappen van de Engelen helpen je met de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt. De engelen helpen je om je levensopdracht te vinden en geven je antwoord op vele belangrijke levensvragen. Engelen zijn er altijd ook al zie je ze niet. Ze begeleiden jou, luisteren naar jou en helpen jou door moeilijke tijden heen.
Ben je benieuwd naar de boodschap die de Engelen op dit moment voor jou hebben? Heb je een specifieke vraag hoe met een situatie om te gaan?


Ik stem mij af op jou en trek een kaart. 


Ik hoef niet perse te weten wat je eventuele vraag is, het mag natuurlijk wel. 
De kaart zal een boodschap bevatten voor de dag, of duidelijkheid geven over je vraag of situatie. Laat het op je inwerken en ontvang de liefdevolle boodschap van jouw engelen! 

 

Door een bedrag van 8,50 over te maken naar rekeningnr: NL78 INGB 0008 7989 41 en het onderstaande formulier in te vullen
zal ik binnen 24 uur na betaling de persoonlijke kaart voor jou trekken en stuur ik je een mail met de getrokken kaart en haar boodschap aan jou!